Mighty Moscow - 27th May 2008 @ 7:14 pm «   »

Location: Russia : Mighty Moscow

After a surprisingly comfortable overnight train from St Pete’s we arrived in Moscow at 9:30 this morning. We were in a 4 bed compartment, with a potential snorer, but to our delight he never delivered!

We got a flyer of the Napoleon hostel in St Pete’s and walked straight there from the station. We managed to secure only one night as they are fully booked for the weekend, but they offered us matresses on the floor in the dorm room for tomorrow night – not so nice.. There is still a posibility of cancellations, so fingers crossed!

Honourable mention: They’ve got a great shower here! It’s the small things in life..

After a little morning-siesta and a lenghty internet session (free at the hostel) we went on a mission to find alternatives for tomorrow night onwards. We covered quite a few kilometers and saw a handful of hostels (and sights), but had no luck as most are booked, or super dodgy.

On the way back we did some grocery shopping after which we walked through the hugely impressive Red Square just before sunset and got some really nice shots.

We’ve just cooked dinner and are planning on having an early night (which lately means anything before 1am).

We have 3 more full days in this huge capital (10 million people) before we leave so we have plenty more time to see the sights. Moscow is very impressive and has made an excellent first impression.

If you can’t see the slideshow above click here.

2 Responses to “Mighty Moscow”  
Mamma van PE Says:

Liewe Kinders , so lanklaas met julle gepraat,want Brad se komputor is in konstante gebruik.Hulle het julle sms met Luca se 3de gekry. ,dankie daarvoor. Ons het daardie oggend vroeg geskenke oopgemaak,ook ,klein koekie met 3 kersies gehad en later gaan uiteet by die Foodbarn. Hy het wraggies ‘n 2-wielfiets gekry ,met 2 kleinkant wieletjies.Hy het sommer gou geleer om hierdie skotige afdraendjie met stinkspoed af te ry! Julle kan nie dink watter oulike plek hulle nou het nie. Dit voel asof jy iewers op die platteland alleen in die natuur is,want die akker-erf is so dat jy nie die bure kan sien nie,net die see voor jou en die berg aan jou regterkant. Vir sy party op Sat het Anree en ek die groot vliegtuigkoek gemaak wat julle sal sien op die blog. Dit was ‘n reuse hit! Al die maatjies het tog te oulike goedjies op ‘n feestafel gekry en grootmense fantastiese terte.,wat Anree gemaak het. Sal later weer praat. Baie liefdetjies en seen verder, Mamma

jan Says:

Hi Moeder – great om te hoor julle kuier so lekker. Die party en die nuwe pelk klink ook asof dit amazing is. Ons verlang baie – kannie wag vir die fotos nie!