Dubrovnik Detour - 1st May 2008 @ 6:41 pm «   »

Location: Croatia, Serbia : Dubrovnik Detour

Our plans have yet again changed today when we got to Mostar. We were planning on spending a few hours in Mostar (still Bosnia) and then catching the afternoon bus to Montenegro. But when we arrived in Mostar we found out that there were no more busses to anywhere in Montenegro today. We managed to get on the first bus to Dubrovnik (Croatia), which meant that we had to give Mostar a skip. The 3 hour journey turned into a 5 hour bus trip with a 2 hour delay at all the borders.

On arrival in Dubrovnik, we missed our bus connection to Herzog Novi (Montenegro) by 2 minutes (!!) and had to book into the Youth Hostel for the night. We are not really complaining as we absolutely love Dubrovnik after our visit last year. We’ve just had a coffee in the main square watching the sun set and the people go by.

We are fondly remembering our trip to Croatia last year with Mom (PE) – wish you were here! We can’t afford another meal at Momoza Restaurant or to stay in our little guesthouse this time, but it is great to be back here nevertheless.

Hopefully we will be able to get the 09:30 bus to Herzog Novi and spend a few days exploring two or three towns down the Montenegro coastline.

We may have lost Albania on this trip, but gained 4 extra countries in the process. Still having an awesome time and loving everything.

If you can’t see the slideshow above click here.

One Response to “Dubrovnik Detour”  
Mamma van PE Says:

Liewe Kinders,
Dit was sooo lekker om jou sms van Dubrovnik te kry! dit het my hart sommer laat bokspring om te weet julle is daar. Dit was so fantastiese kontras na die watervalle die vorige dag. By al die wonderlikheid ,sal ek ook altyd onthou dat ek amper bokveld toe was!!Hierdie Bloeddruk storie was seker toe al ‘n groter probleem aswat ek besef het. Deur die Genade het ek so ‘n wonderlike trip saam met julle enduit kon meemaak.
Ek het ‘n rustige week met sy 3 vakansiedae gehad. 2vd dae rolbal gespeel.Dond het ons kunsklas weer gaan uiteet en toe klas gehad. Saterdag t Miems Burger se 80ste! by eetplek gehad,eers na 2nm by die huis gekom.Oom Richard se rugoperasie goed gegaan..vir hulle vanog na kerk gaan kuier. (geen braai nie ,ander 3 in Kaap vir AllCape rolbal)H/d week Pinksterdienste.
Hoop om vanaand van Anree-hulle te hoor–hulle was weg vir paar dae.
Baie,baie liefdetjies. Mamma {PE}xxxx